fbpx Skip to content

Psihoterapie individuală

Suntem aici pentru tine

Calea spre vindecare

Psihoterapie individuală

Psihoterapia individuală este o formă de tratament și ameliorare a problemelor de natură psihologică, utilizând metode de modificare a comportamentelor, reacțiilor, emoțiilor și gândurilor distructive, dezadaptative. 

Când e momentul să apelezi la psihoterapie individuală?

Simți că viața ta s-a schimbat și starea ta psihică se înrăutățește? Ei bine, la Clinica Alegria vei găsi un spațiu sigur și primitor, unde psihoterapeuții noștri specializați te vor ajuta într-o gamă variată de probleme. Iată care sunt câteva din situațiile în care este necesar să apelezi la un psihoterapeut:

psihoterapie, psihoterapeut, psiholog

Psihoterapia individuală ajută la:

Psihoterapia individuală ajută la:

Care sunt pașii?

programare psihoterapie, programare psiholog

Programezi o ședință de psihoterapie individuală

Poți face o programare contactându-ne telefonic. Vei discuta cu una dintre colegele noastre și vei primi toate informațiile de care ai nevoie. Te așteptăm cu drag!

psihoterapie, psihoterapeut, psiholog

Vii la Clinica Alegria, unde te va aștepta psihoterapeutul tău

La data și ora stabilite, psihoterapeutul tău te va aștepta într-un mediu sigur și primitor, pentru ca tu să te simți confortbail și să poți începe procesul de vindecare.

Te așteptăm la Clinica Alegria

Programează-te acum

Dacă ai nevoie de informații suplimentare sau vrei să faci o programare, te invităm să ne contactezi telefonic. Îți vom răspunde cu drag la toate întrebările tale.

cabinet psihoterapie, cabinet psihologie, cabinet psiholog

Appointment Form

Abonează-te la newsletter!

Fii la curent cu cele mai noi informații legate de sănătatea mentală, precum și cu evenimentele și proiectele noastre viitoare.