fbpx Skip to content

Psihoterapie de grup

Dăruind, vei dobândi

Împarte experiența ta și începe procesul de vindecare

Psihoterapie de grup

Psihoterapia de grup reprezintă forma de terapie în care întâlnirile și ședința terapeutică se desfășoară cu participarea unui grup de persoane.

Întâlnirile se realizează săptămânal sub îndrumarea unui specialist (psiholog cu formare în terapie de grup) și există o temă stabilită în prealabil (depresie, anxietate, divorț, alcoolism, pierderea cuiva drag, singurătate, etc).

De ce să apelezi la psihoterapie de grup?

Simți că viața ta s-a schimbat și starea ta psihică se înrăutățește? Ei bine, la Clinica Alegria vei găsi un spațiu sigur și primitor. Apelând la un grup terapeutic, vei cunoaște persoane care trec prin probleme similare cu ale tale și veți putea împărtăși experiențele.

Există indivizi care fac față unor situații mai bine decât ceilalți, iar exemplul lor oferă speranță și puterea de a merge mai departe. Cei care intră în terapia de grup se simt demoralizați și simt că nu au nimic valoros de dăruit celorlalți, dar când descoperă că pot fi de ajutor, se simt revigorați și stima lor de sine crește. Oamenii se pot ajuta unii pe alții ascultându-se, oferind confort si susținere, încurajându-se reciproc.

Participând la ședințele de grup, vei simți că aparții cuiva, te vei simți în siguranță și valoros. Uneori, la ședințele de psihoterapie de grup se leagă prietenii durabile și sincere.

Apartenența la grup nu se referă numai la suportul și încurajările celorlalți, ci și la feedback-ul onest pe care îl primești și, în general, la toate celelate aspecte care contribuie la sentimentul că „celorlalți le pasă”.

psihoterapie de grup

Ai curajul să te vindeci!

A spune ceea ce avem pe suflet ne face să ne simțim mai liberi și mai apropiați de ceilalți

Care sunt pașii?

programare psihoterapie, programare psiholog

Programezi o ședință, contactându-ne telefonic

Poți face o programare contactându-ne telefonic. Vei discuta cu una dintre colegele noastre și vei primi toate informațiile de care ai nevoie. Te așteptăm cu drag!

psihoterapie, psihoterapeut, psiholog

Vii la Clinica Alegria și participi la grupul terapeutic

La data și ora stabilite, te așteptăm la clinică. Vei participa la ședința de psihoterapie de grup, unde vei cunoaște persoane cu probleme similare și un psihoterapeut vă va îndruma și vă va ajuta.

Te așteptăm la Clinica Alegria

Programează-te acum

Dacă ai nevoie de informații suplimentare sau vrei să faci o programare, te invităm să ne contactezi telefonic. Îți vom răspunde cu drag la toate întrebările tale.

cabinet psihoterapie, cabinet psihologie, cabinet psiholog

Appointment Form

Abonează-te la newsletter!

Fii la curent cu cele mai noi informații legate de sănătatea mentală, precum și cu evenimentele și proiectele noastre viitoare.