fbpx Skip to content

Psihoterapie de familie

Găsește liniștea familiei tale

O relație sănătoasă între membrii familiei tale

Psihoterapie de familie

Psihoterapia de familie este un tip de consiliere psihologică care poate ajuta membrii unei familii să îmbunătățească comunicarea și să rezolve conflictele. Psihoterapia de familie este, de obicei, oferită de psihologi specializați, pe care îi poți găsi chiar aici, la Clinica Alegria.
O ședință de psihoterapie de familie durează 90 de minute și, de obicei, nu necesită un termen îndelungat de rezolvare a problemelor.

Când e momentul să apelezi la psihoterapie de familie?

Familia este foarte importantă pentru sănătatea psihică a unui individ. Astfel, bunăstarea familiei, contribuie semnificativ la bunăstarea membrilor acesteia. Stresul vieții moderne, echilibrul între viața profesională și viața personală sau o criză de familiepot reprezenta o adevărată provocare pentru relațiile dintr-o familie. Iată mai jos câteva situații care indică faptul că familia ta are nevoie de psihoterapie de familie: 

terapie de familie

Terapia familială reunește de obicei mai mulți membri ai familiei pentru sesiuni de terapie. Cu toate acestea, un membru al familiei poate vedea și un terapeut individual.

Care sunt pașii?

programare psihoterapie, programare psiholog

Programezi o ședință, contactându-ne telefonic

Poți face o programare contactându-ne telefonic. Vei discuta cu una dintre colegele noastre și vei primi toate informațiile de care ai nevoie. Te așteptăm cu drag!

psihoterapie, psihoterapeut, psiholog

Vii împreună cu membrii familiei la Clinica Alegria

La data și ora stabilite, psihoterapeutul vă va aștepta într-un mediu sigur și primitor, unde fiecare membru se va simți confortabil să-și expună problemele și trăirile.

Te așteptăm la Clinica Alegria

Programează-te acum

Dacă ai nevoie de informații suplimentare sau vrei să faci o programare, te invităm să ne contactezi telefonic. Îți vom răspunde cu drag la toate întrebările tale.

cabinet psihoterapie, cabinet psihologie, cabinet psiholog

Appointment Form

Abonează-te la newsletter!

Fii la curent cu cele mai noi informații legate de sănătatea mentală, precum și cu evenimentele și proiectele noastre viitoare.