fbpx Skip to content

Testare genetică Genecept Assay

Medicina personalizată în psihiatrie

Testare genetică Genecept Assay

0 %
dintre pacienți au prezentat ameliorări prin tratamentul ghidat de acest test.

La Clinica Alegria, suntem adepții inovației și urmărim constant cercetările din domeniu.

Tratamentele inovative si testele genetice disponibile în cadrul clinicii noastre scurtează perioada de tratament, accelerează procesul de ameliorare și vindecare a afecțiunilor și sunt noninvazive.

În ciuda disponibilității unor tratamente eficiente pentru multe boli psihice, inclusiv tulburări de dispoziție și anxietate, ajungerea la cel mai bun tratament în cazul afecțiunilor mintale poate dura săptămâni sau chiar luni. În aceste condiții, pacienții se pot descuraja sau pot întrerupe tratamentul.

Se estimează că două treimi dintre pacienții cu depresie nu vor răspunde la tratamentul inițial, iar mai mult de o treime vor deveni rezistenți la tratament.

Aproximativ jumătate din pacienții cu boli psihice nu răspund bine la primul medicament psihotropic care le este administrat. Acest fapt se datorează faptului că organismul fiecăruia este diferit și modul în care acesta răspunde la un anumit medicament este influențat de anumite variante genice proprii.

Testul Genecept analizează genele-cheie care afectează modul în care reacționează organismul la medicamente. Acest lucru ne ajută să înțelegem dacă un medicament este eficient pentru pacient înainte de a fi administrat.

Analiza Genecept este un test genetic ce a fost dezvoltat pentru a ajuta specialiștii să optimizeze tratamentele și să aleagă personalizat medicamentele cu potențial de eficiență și siguranță:

testare genetica genecept assay

Este recomandat pentru pacienții care suferă de:

Testul este rapid, noninvaziv și nedureros.
Preț testare Genecept Assay 4000 lei.

Te așteptăm la Clinica Alegria

Programează-te acum

Dacă ai nevoie de informații suplimentare sau vrei să faci o programare, te invităm să ne contactezi telefonic. Îți vom răspunde cu drag la toate întrebările tale.

cabinet psihoterapie, cabinet psihologie, cabinet psiholog