fbpx Skip to content

Psihoterapie online

Oriunde alături de tine

Discută cu un psihoterapeut de oriunde

Psihoterapie online

S-a dovedit că ședințele de psihoterapie online reduc simptomele depresive, anxietatea și are efecte benefice asupra bunăstării pacientului. Cu toate acestea, în cazul în care este posibil, este recomandată terapia față în față, pentru o comunicare mai eficientă și crearea unei legături mai strânse.

Când e momentul să apelezi la psihoterapie individuală?

Dacă te confrunți cu vreuna dintre problemele de mai jos, acum ai posibilitatea să le rezolvi pur și simplu de acasă (sau chiar din biroul tău). Nu ai nevoie decât de un dispozitiv conectat la internet, pe care probabil că il ai deja de vreme ce citești aceste rânduri, de aplicația Skype și de o pereche de căști cu microfon.

psihoterapie online, psiholog online, terapie online, psihoterapeut online
psihoterapie online, psiholog online, terapie online

Care sunt pașii?

programare psihoterapie, programare psiholog

Programezi o ședință, contactându-ne telefonic

Poți face o programare contactându-ne telefonic. Vei discuta cu una dintre colegele noastre și vei primi toate informațiile de care ai nevoie. Te așteptăm cu drag!

terapie online, psiholog online

Discuți online cu terapeutul tău

La data și ora stabilite, vei intra în conferință cu psihoterapeutul tău. Durata unei ședinte de psihoterapie online este de 50 de minute. După prima ședință, vom ști care este numărul de ședințe de care ai nevoie pentru a rezolva total problema pe care o ai.

Te așteptăm la Clinica Alegria

Programează-te acum

Dacă ai nevoie de informații suplimentare sau vrei să faci o programare, te invităm să ne contactezi telefonic. Îți vom răspunde cu drag la toate întrebările tale.

cabinet psihoterapie, cabinet psihologie, cabinet psiholog

Appointment Form

Abonează-te la newsletter!

Fii la curent cu cele mai noi informații legate de sănătatea mentală, precum și cu evenimentele și proiectele noastre viitoare.