fbpx Skip to content

Psihoterapie de cuplu

Bucură-te de armonia în cuplu

Consolidează-ți relația

Psihoterapie de cuplu

Principala problemă din cauza căreia apar neînțelegeri în cadrul unui cuplu o reprezintă deficiența în comunicare și tehnicile diferite de rezolvare a situațiilor dificile.

Rezolvarea eficientă a problemelor include abilitatea de a defini în mod clar caracteristicile unei probleme, generarea de soluții alternative, colaborarea cu partenerul/a în evaluarea avantajelor și dezavantajelor fiecărei soluții, punerea de acord pentru cea mai bună rezolvare și conceperea unui plan specific pentru implementarea ei.

Când e momentul să apelezi la psihoterapie de cuplu?

Relația de cuplu este una dintre sursele bunăstării personale, așadar problemele care apar în cadrul ei trebuie rezolvate cât mai rapid. Iată câteva semne care arată că este momentul ca tu și partenerul/a tău să cereți ajutorul unui psihoterapeut specializat:

Se recomandă ca terapia de cuplu să fie insotita și de ședințe individuale de terapie, mai ales în cazurile de violența domenstică, infidelitate, dependențe.

psihoterapie cuplu, psihoterapie de cuplu, terapie de cuplu, terapie cuplu

Scopul unei terapii nu este de a salva cuplul cu orice preț. Paradoxul este că o terapie de cuplu reușită poate însemna deopotrivă restabilirea echilibrului într-o relație, însă poate însemna și separarea, acceptată și conștientizată de ambii parteneri, ca soluție de continuare a vieții fiecaruia.

Care sunt pașii?

programare psihoterapie, programare psiholog

Programezi o ședință, contactându-ne telefonic

Poți face o programare contactându-ne telefonic. Vei discuta cu una dintre colegele noastre și vei primi toate informațiile de care ai nevoie. Vă așteptăm cu drag pe tine și partenerul/a tău/ta!

psihoterapie, psihoterapeut, psiholog

Psihoterapeutul vă va aștepta pe amândoi, la Clinica Alegria

La data și ora stabilite, vă așteptăm la clinică. Psihoterapeutul vă va aștepta într-un mediu confortabil și primitor, astfel încât amândoi să vă puteți exprima și cele mai incomode gânduri și sentimente.

Te așteptăm la Clinica Alegria

Programează-te acum

Dacă ai nevoie de informații suplimentare sau vrei să faci o progrmare, te invităm să ne contactezi telefonic. Îți vom răspunde cu drag la toate întrebările tale.

cabinet psihoterapie, cabinet psihologie, cabinet psiholog

Appointment Form

Abonează-te la newsletter!

Fii la curent cu cele mai noi informații legate de sănătatea mentală, precum și cu evenimentele și proiectele noastre viitoare.