fbpx Skip to content

Psihiatrie

Problemele tale au o rezolvare

Suntem alături de tine

Psihiatrie adulți

Psihiatria este o ramură a medicinei care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea, tratamentul și reabilitarea persoanelor cu boli mintale. Psihiatria diferă de psihologie prin faptul că psihologia se ocupă cu studiul omului în toate ipostazele sale, pe când psihiatria se ocupă doar de omul cu probleme (emoționale,comportamentale,etc). 

Când e momentul să apelezi la un medic psihiatru?

Tulburările psihice și bolile mintale influențează aproape toate aspectele vieții unui pacient, funcțiile fizice, comportamentul, afectivitatea, perceperea realității, relațiile interumane, sexualitatea, munca și timpul liber. Așadar, necesită solicitarea unui ajutor specializat imediat. Iată care sunt câteva din situațiile în care este necesar să apelezi la un medic psihiatru:

Delimitarea manifestărilor psihice morbide de starea ,,normală” nu este ușoară și se realizează prin tehnici de examinare psihiatrică. Tratamentul psihiatric efectiv este compus din doua părți: tratamentul medicamentos și psihoterapie. Este important de știut că nu în fiecare caz este recomandat un tratament medicamentos, ci ședințele de psihoterapie pot fi suficiente.

psihiatrie adulti
anxietate, depresie, psihoterapie adulti, psiholog, psihoterapeut

Care sunt pașii?

programare psihoterapie, programare psiholog

Programezi o consultație, contactându-ne telefonic

Poți face o programare contactându-ne telefonic. Vei discuta cu una dintre colegele noastre și vei primi toate informațiile de care ai nevoie. Te așteptăm cu drag!

psihoterapie, psihoterapeut, psiholog

Vii la Clinica Alegria pentru consultul psihiatric

La data și ora stabilite, te așteptăm la clinică. Vei fi consultat/ă și vei discuta cu un medic psihiatru specializat, care îți va analiza simptomele și îți va oferi schema de tratament necesară.

Te așteptăm la Clinica Alegria

Programează-te acum

Dacă ai nevoie de informații suplimentare sau vrei să faci o programare, te invităm să ne contactezi telefonic. Îți vom răspunde cu drag la toate întrebările tale.

cabinet psihoterapie, cabinet psihologie, cabinet psiholog

Appointment Form

Abonează-te la newsletter!

Fii la curent cu cele mai noi informații legate de sănătatea mentală, precum și cu evenimentele și proiectele noastre viitoare.