fbpx Skip to content

Grup dezvoltare personală - adolescenți / adulți

Ce este dezvoltarea personală?

Este un proces continuu de autocunoaștere, un proces de acceptare a propriei persoane, a celeorlalți, ce ajută la îmbunătățirea relațiilor cu sine, cu ceilalți, contribuind la creșterea nivelului de toleranță a situațiilor solicitante, la îmbunătățirea calității vieții.

Beneficiile participării la întâlnirile în cadrul unui grup dezvoltare personală

Te putem ajuta nu doar să te cunoști mai bine, ci să te dezvolți, să înveți să fii asertiv, să comunici eficient, să crești nivelul de autonomie personală, prin învățarea unor comportamente noi, funcționale, necesare evoluției, creșterii personale.
Sunt evenimente de viață stresante, dificil de gestionat, situații frustrante însoțite de emoții, de gânduri care produc anumite disfuncționalități în comportament, ce pot poti fi depășite prin ședințe de dezvoltare personală, împreună cu alte persoane care trec prin situații similare de viață.

Înscrieri la:

Investește în tine

Bucuria vine din interior

Te așteptăm la Clinica Alegria

Programează-te acum

Dacă ai nevoie de informații suplimentare sau vrei să faci o programare, te invităm să ne contactezi telefonic. Îți vom răspunde cu drag la toate întrebările tale.

cabinet psihoterapie, cabinet psihologie, cabinet psiholog

Appointment Form

Abonează-te la newsletter!

Fii la curent cu cele mai noi informații legate de sănătatea mentală, precum și cu evenimentele și proiectele noastre viitoare.