fbpx Skip to content

Grup de suport pentru părinții copiilor cu autism

Îndrăznește să fii cu adevărat așa cum ești!

❗Acest grup se adreseaza doar parintilor care au copiii in program de terapie in cadrul clinicii Alegria si este GRATUIT.
Este cadoul pe care noi ti-l oferim ca impreuna sa fim o echipa in acest proces de recuperare si transformare continua!

Ce urmarim prin acest grup de suport?

Ne dorim sa ii invatam pe parinti cum sa gestioneze situatii dificile pe care le intampina in activitatile zilnice cu copiii.Cum sa isi gestioneze emotiile lor,ca si adulti,sentimentele de neputinta,vinovatie care ii apasa uneori si care par fara scapare.
De multe ori observam tristetea din ochii adultilor si nelinistea care ii apasa din cauza nenumaratelor probleme.
Nu este usor sa fii parintele unui copil special!
De fapt acesti parinti sunt exemple pentru noi ceilalti,prin experientele lor ne arata cat de mult ar trebui sa apreciem ceea ce avem,sa ne bucuram de clipele pe care viata ni le ofera.

Vei conștientiza și vei învăța

Nu gasi scuze ca nu ai timp sa participi la grup,incearca sa te educi astfel incat sa iti oferi timp pentru nevoile tale interioare,i esi din zona de confort expunandu-te cat mai mult si practicand tehnici care iti vor imbunatati calitatea vietii.
 
Daca tu esti calm, relaxat, daca inveti sa te bucuri de viata pe care o ai si sa apreciezi oportunitatile care apar zi de zi, prin prisma problemelor pe care le traiesti, vei capata mai multa energie, vei fi un parinte mai bun pentru copilul tau pentru ca vei fi constient de puterea ta interioara!

Înscrieri la:

Crede în tine! Iubește-te! Acceptă-te! Visează!

Bucuria vine din interior

Te așteptăm la Clinica Alegria

Programează-te acum

Dacă ai nevoie de informații suplimentare sau vrei să faci o programare, te invităm să ne contactezi telefonic. Îți vom răspunde cu drag la toate întrebările tale.

cabinet psihoterapie, cabinet psihologie, cabinet psiholog

Appointment Form

Abonează-te la newsletter!

Fii la curent cu cele mai noi informații legate de sănătatea mentală, precum și cu evenimentele și proiectele noastre viitoare.