fbpx Skip to content

Dezvoltare personală pentru adulți

Investește în tine și în viitorul tău

Cunoaște-te și dezvoltă-te

Dezvoltare personală pentru adulți

Există momente în viață când realizezi că ai nevoie de o schimbare importantă. Indiferent ce faci, nu ești mulțumit total de felul în care se desfășoară lucrurile în viața ta.

Soluția la îndemână este aceea de a te focusa pe tine, și a schimba în bine felul în care gândești și acționezi. Iar atelierele de dezvoltare personală pot fi o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți relația cu tine și cu ceilalți.

Dezvoltare personala pentru adulti

De ce să vii la grupurile de dezvoltare personală la Clinica Alegria?

Dezvoltarea creează o mai bună conștiință de sine

Primul pas către dezvoltare constă într-o mai bună cunoaștere a propriei persoane. Indiferent de ce vrei să înveți, motivul se găsește în ține. În cadrul unui atelier de dezvoltare personală vei învață multe lucruri despre propria persoană: care sunt punctele tale forțe și care sunt slăbiciunile, ce tip de comportament ai, care sunt valorile în care crezi și cât de mult ții la ele, ce îți dorești de la viață și cum îți setezi prioritățile.

Vei avea relații mai apropiate cu ceilalți

Atunci când începi să te cunoști mai bine, relațiile pe care le ai sau cele pe care le formezi sunt mai sincere și mai autentice. Vei putea să observi mai ușor felul în care te simți în diferite situații, cum te raportezi la partenerul/partenera ta, la copii sau la colegii de muncă, ce anume te face să te bucuri sau să te superi. Și vei descoperi mai ușor persoanele în preajma cărora pur și simplu nu trebuie să te afli, și vei crește relații armonioase.

Vei fi mai motivat

Uneori simți că îți lispește motivația, atât în viață personală cât și la serviciu. Însă atunci când urmezi un curs de dezvoltare personală, care te învață să te auto-cunoști și care setează diverse ținte pe care trebuie să le atingi într-un interval de timp, vei observă că îți crește motivația. Faptul că vezi rezultate de la o zi la altă, te va face mult mai dornic de implicare, iar acest lucru se va observă atât acasă cât și la birou.

Îți vei atinge mai ușor scopurile

Atelierele de dezvoltare personală te ajută să îți setezi anumite ținte, croite pe personalitatea și dorințele tale. Atunci când țintele sunt stabilite corect, vei munci cu mult mai multă motivație să le atingi și vei vedea rezultatele mult mai rapid. Important este să setezi ținte realiste, care pot fi atinse în intervale relativ scurte de timp. Astfel vei fi motivat să continui.

Vei scăpa de stres și anxietate

Atunci când începi să investești în ține și în propria fericire, viață începe să se schimbe.Stresul zilnic și stările de anxietate vin cel mai adesea din faptul că oamenii nu își încetinesc ritmul infernal dictat de viață agitată, familie, serviciu, etc. Atelierele de dezvoltare personală te învață să devii conștient atunci când te simți depășit de situație, să te oprești și să aplici tehnici de relaxare: exerciții de respirație, discursuri de încurajare etc. Cu timpul, aceste obiceiuri temperează stresul și stările de anxietate.

Investește în tine

Bucuria vine din interior

Te așteptăm la Clinica Alegria

Programează-te acum

Dacă ai nevoie de informații suplimentare sau vrei să faci o programare, te invităm să ne contactezi telefonic. Îți vom răspunde cu drag la toate întrebările tale.

cabinet psihoterapie, cabinet psihologie, cabinet psiholog

Appointment Form

Abonează-te la newsletter!

Fii la curent cu cele mai noi informații legate de sănătatea mentală, precum și cu evenimentele și proiectele noastre viitoare.