fbpx Skip to content

DESTINUL ÎN NUMEROLOGIE (DHARMA PERSOANEI)

DESTINUL ÎN NUMEROLOGIE (DHARMA PERSOANEI)

CE SPUN NUMERELE DESPRE MERSUL TĂU PRIN VIAŢĂ?

Ce determină destinul pentru o persoană? Care sunt principalele tale obiective în calea vieții și ce posibilități ascunse ai? Poți afla toate acestea în numerologie, calculându-ți cifra destinul (dharma) în funcție de data nașterii. Pentru a face acest lucru, trebuie să aduni toate cifrele din data ta (data, luna și, respectiv, anul). De exemplu, data nașterii 17.09.1978, atunci numărul principal al destinului ar fi 1+7+0+9+1+9+9+7+8=42=6.

 Datele primite vă vor influența pe parcursul vieții dumneavoastră și vă vor indica ce dificultăți aveți de depășit și cum să o faceți. Numărul va arăta ceea ce este inerent în dmv încă de la naștere, și anume ce slăbiciuni și talente aveţi. Ar trebui să luați întotdeauna aminte și să urmați recomandările primite.

VALORILE NUMERICE ALE DESTINULUI DVS.

Dharma 1. Leadership, inițiativă, vigoare, activitate, inițiativă – acestea sunt trăsăturile caracterului dumneavoastră. Sunteți întotdeauna gata să mergeți înainte, să atingeți noi obiective și înălțimi. Puterea, gloria și averea sunt mereu alături de dvs. Cu toate acestea, cu aceste calități puternice, nu trebuie să uitați de rudele și prietenii dvs., trebuie să luați în considerare interesele lor, să încercați să evitați egoismul și egoismul și să nu creați conflicte.

Dharma 2 corespunde persoanelor care comunică cu ușurință cu diferite persoane. Absolut nici un conflict, domol în comunicare, echilibrat, a dezvoltat diferite laturi (poate să se ocupe cu ușurință atât de chestiuni tehnice, cât și cu aceeași ușurință au talentele creative). Cu toate acestea, merită să elimini nesiguranța din viața ta, să acorzi mai multă atenție ție însuți și nu doar altor persoane, să înveți să accepți situațiile așa cum sunt și să lași umilința circumstanțelor să intre în viața ta.

Dharma 3 Aveți un mare potențial în sfera creativă și artistică. Sunteți o persoană talentată. Încă din copilărie, sunteți capabil să absorbiți rapid cunoștințele, de la o vârstă fragedă puteți determina cu ușurință ceea ce este benefic și necesar pentru dvs. Deoarece totul este ușor și simplu, trăiți pentru o zi, fără să vă gândiți la viitor. Căutați o companie plăcută, divertisment, contacte profitabile interesante. Poți atinge înălțimi mari, dar cum ești prea încrezător în capacitățile tale și că totul este ușor în viață, rămâi adesea în același loc, atâta timp cât succesul te însoțește.

Dharma 4 în numerologie și calcularea norocului cuiva după data nașterii ne vorbește despre o persoană punctuală, muncitoare, echilibrată. Precaută și circumspectă, onestă și atentă, de încredere. Se pot regăsi cu ușurință în diverse profesii. Datorită faptului că persoanele cu numărul “patru” au reputația de a fi foarte dure, trebuie doar să cultive blândețea față de ceilalți.

Aveţi abilităţi de-a planifica bine timpul, de-a organiza. Stabilitate, ordine, structură.

Dharma 5 Oameni veseli, agili, prietenoși, descurcăreți și deschiși la minte – reprezentanți ai numărului 5. Le este ușor să găsească un limbaj comun cu diferite persoane, le plac schimbările și tot ce este nou, călătoresc des și le place aventura. Din situațiile dificile ies repede și ușor fără să se simtă vinoveţi. La fel ca și persoanele cu numărul 1 aspiră doar înainte. Din punct de vedere profesional, ei se regăsesc în turism și showbiz, comerț și medicină.

Dharma 6  Demni de încredere și sinceri, cinstiți și optimiști, pot fi de încredere. Dacă există o cerere de ajutor, vor răspunde întotdeauna și vor face tot posibilul să ajute. Au ca scop să câștige respectul celorlalți, sunt ingenioși în obținerea succesului. Ei excelează în chestiuni de afaceri.

Dharma 7 Poeții, compozitorii, gânditorii și filosofii vin în lumea noastră cu acest număr. Sunt oameni cu o imaginație și o fantezie vie, cu un mod ciudat și deosebit de a privi viața. Reprezentanții acestui număr sunt capabili de gândire analitică, capabili să formuleze corect întrebările, să găsească rapid și corect răspunsurile la ele. Dacă există vreo problemă, ei vor găsi rapid o soluție. Sunt persoane care iubesc singurătatea.  Își găsesc scopul în asigurări, religie, știință.

Dharma 8 persoane cu un caracter volitiv, atingeți obiectivele cu orice preț, mergând înainte și numai înainte. Tu – liderul, activ, curajos, capabil să îi conduci pe alții și să fii un exemplu pentru ei. Nu vă este frică de obstacole și eșecuri temporare, acestea nu fac decât să vă facă o fire mai puternică și mai ambițioasă. Afacerile și antreprenoriatul îți vor deschide ușa către o lume a abundenței și prosperității. Ai putea, de asemenea, să-ți încerci norocul în serviciul militar.

Dharma 9 O viziune originală asupra lumii și o gândire neconvențională sunt caracteristice persoanelor cu numărul 9. Gândirea creativă și inteligența ridicată fac posibilă dezvoltarea în cinematografie și teatru, precum și în regia artistică. Ar trebui să-și dezvolte aspirațiile și abilitățile în timp pentru a acorda atenție predispoziției sale la începutul creativ. În plus, sunteți capabil să reprezentați interesele altora, prin urmare, puteți deveni politician, medic sau avocat.

Coşneanu Doina – Psiholog clinician, Expert în psihologia numerelor

Photo by Resource Database on Unsplash

Articole recente

Appointment Form

Abonează-te la newsletter!

Fii la curent cu cele mai noi informații legate de sănătatea mentală, precum și cu evenimentele și proiectele noastre viitoare.