fbpx Skip to content

Cursuri de actorie

Cursuri de actorie

Ți-ai dorit mereu să ajungi pe scena unui Teatru, să faci parte dint-o trupă de teatru și să faci spectacole prin care spui povești oamenilor? Sau pur și simplu să îți imbunătățești abilitățile în viața cotidiană?

Cursurile noastre de actorie se pliază perfect pe nevoile fiecărui cursant și te așteaptă să te alături unei echipe de oameni talentați și creativi.

Cursurile de actorie sunt adaptate și dezvoltate special pentru fiecare categorie de vârstă în parte, fie că vorbim de copii, adolescenți sau adulți. Ne adresăm celor care vor să își dezvolte un hobby, să se cunoască, să își îndeplinească un vis, să socializeze, să se perfecționeze dar și să se distreze.

Într-o lume în care ne bazăm din ce în ce mai des pe individualism, pe separație și uităm să comunicăm cu cei din jurul nostru, ori uităm că empatia este acel strop care trebuie să ne însoțească la fiecare pas, cursul de actorie îți oferă șsnsa de a te integra într-un grup și de a te face util grupului, fie că vorbim de muncă, școală, facultate, profesie sau viața de zi cu zi.

Cursul îi învață pe copii, adolescenți si adulti noțiuni practice și teoretice despre mișcare și dicție, vor descoperi cât de importantă este rostirea și pronunția corectă a cuvintelor, va propune exerciții captivante de imaginație și jocuri de improvizație, menite să le dezvolte concentrarea si atenția distributivă.

Vom învața când să ascultăm și când să vorbim, în diferitele situații în care ne aflăm. Vom scăpa de blocaje, vom exersa fluența în vorbire și cum să găsim liantul dintre ideile pe care ne dorim să le exprimăm.

Naturalețea unui discurs va fi de acum sesizată de toți cei din jur și cu siguranță apreciată. Cu toții ne dorim să auzim și să fim auziți în timpul unei discuții, nu-i așa? Exercițiile de vorbire: respirație, dicție și impostație vă vor ajuta în acest sens.

Conceptul de joc prin joacă.

În artele spectacolului se lucrează adesea cu acest concept. Cu un joc teatral-printr-o joacă. Diferența este aceea că jocul are reguli, iar joaca, nu. Vom învăța cum să stăpânim aceste concepte.

Vom conștientiza și învăța să controlăm respirația și fluxul de aer utilizat în vorbire, astfel încât să nu apară senzația de “gâtuire”.

În urma cursurilor de teatru pentru copii, adolescenți si adulți vei căpăta încredere în propriile forțe, dezinvoltură în relațiile interumane, reacții spontane, te vei încarca cu energie pozitivă, vei deveni mai adaptabil, vei controla emoțiile, corpul, gândurile, vei fi mai prezent în diverse ipostaze, îți vei largi orizontul cultural, îți vei dezvolta intuiția, îți vei antrena flexibilitatea, vei deveni punctual.

Vom da viață personajelor celebre din Teatrul Românesc și Universal, facem cunoștință cu bine-cunoscutele scenete românești și pășim împreună în lumea filmului.

Te-ai decis sa devii trainer sau sa organizezi cursuri online dar nu ai suficientă încredere in tine? Îți este teamă sa te exprimi în public? Simți că nu poți să susții examenele sau prezentările din cauza emoțiilor? Te bâlbâi atunci când începi un discurs? Transpiri de emoții și nu îți găsești cuvintele cu toate că ai exersat în fața oglinzii ore întregi?

Ești curios ce se întâmplă într-un platou de televiziune, pe o scenă de teatru sau în culise, ce se află dincolo de radio-ul pe care îl asculți zilnic și vrei să afli tainele meșteșugului actoricesc?

Atunci ai nevoie de acest curs de actorie!

Iată câteva lucruri pe care le vom descoperi împreună:

Cursul este structurat în 5 module consecutive, cu nivel gradat al dificultății.

Fiecare modul/etapă vine în completarea celei precedente.

Ultimul modul este destinat pregătirii și punerii în scenă a unui spectacol.

Grupele sunt formate din maximum 15 participanți.

Vârsta minimă de participare este de 6 ani.

Cu cine?

Trainer:
Vlad Vîlciu – actor

Unde?

Cursurile se vor desfășura la Clinica Alegria - Strada Intrarea Gilaului 5, sector 4, București

Cât?

100 lei/ședință
(ședința durează 1.5 ore)

Pentru cine?

Copii, adolescenți, adulți

Când?

Luni

10:00-11:30
17:30-19:00
19:30-21:00

Marți

17:30-19:00
19:30-21:00

Miercuri

17:00-18:30
19:30-21:00

Joi

17:30-19:00
19:30-21:00

Testimoniale

maria paduraru si galerie
"Vlad Vîlciu mulțumim pentru spectacol...a fost minunat. Mulțumim și copiilor! Împreună ne-ați făcut după-amiaza de neuitat! Vacanță frumoasă și să ne revedem cu bine ❤️"
Pãrinte
galerie si sorana dobre
“Mulțumim pentru răbdare, îndrumare și performanță!”
Pãrinte
galerie sau daria vasilache
“A fost cea mai frumoasa zi din viața mea, chiar dacă am avut foarte multe emoții și nu mai aveam cuvinte la final. A fost cea mai minunata experiența pe care am avut-o!”
Cursant
galerie si renata gherman
“Și Cătălina va participa din nou la toamnã. Mulțumim tare mult! A fost un spectacol minunat!”
Pãrinte
galerie 11
“Au fost 9 luni în care am înțeles ce înseamnă să lucrezi cu niște oameni, să faci un proiect și să îl finalizezi și să te bucuri atât de mult!”
Cursant
galerie si apostol ariana
“Maria sigur va participa din toamnã la cursul pentru avansati! A fost un spectacol magic!❤️”
Pãrinte
galerie 9 si matei klein
“Aceste 9 luni de zile au fost foarte frumoase pentru mine. Aș mai vrea încă odată, ca să mai facem spectacolul. Au fost mari emoții dar am putut să le duc până la capăt, cred că și pentru colegii mei au fost la fel de mari emoțiile. Felicitări tuturor pentru tot. A fost un spectacol foarte minunat și frumos.”
Cursant
galerie si diego dova
“A fost o experiență foarte frumoasă și distractivă pentru Diego, a participat cu entuziasm și sunt sigură că a contribuit la încrederea în el. Mulțumim frumos, să aveți o vacanță relaxantă! Ne auzim la toamnă!”
Pãrinte
galerie si adrian spataru
“Mulțumim pentru că ți-ai rupt o bucățică din viață pentru copii noștri, îți suntem recunoscători și îți dorim prosperitate ,multe realizări și să îți păstrezi iubirea în inimã!”
Pãrinte
galerie 3
“Mi-a plăcut foarte mult și abia aștept să mai facem un spectacol anul vitor!”
Cursant

Te așteptăm la Clinica Alegria

Sună acum pentru mai multe detalii

Dacă ai nevoie de informații suplimentare sau vrei să faci o programare, te invităm să ne contactezi telefonic. Îți vom răspunde cu drag la toate întrebările tale.

Appointment Form

Abonează-te la newsletter!

Fii la curent cu cele mai noi informații legate de sănătatea mentală, precum și cu evenimentele și proiectele noastre viitoare.