fbpx Skip to content

Cursuri de actorie

Joc și dezvoltare

Cursuri de actorie

Cursurile de teatru se adresează persoanelor care doresc să descopere culisele meseriei de actor, celor care vor să se cunoască mai bine, să socializeze și să se distreze.

Într-o lume în care ne bazăm din ce în ce mai des pe individualism și uităm să comunicăm alături de cei din jur, ori uităm că empatia este o componentă umană, cursul de dezvoltare personală prin teatru îți oferă ocazia să descoperi noi metode de a te integra într-un grup, fie că vorbim de muncă, școală, profesie sau viață personală.

Cursul îi învață pe copii, adolescenți si adulti noțiuni practice despre mișcare și dicție, vor descoperi cât de importantă este rostirea corectă a cuvintelor, va propune exerciții captivante de imaginație și jocuri de improvizație, menite să le dezvolte atenția.

Vor învață când să asculte și când să vorbească, în diferitele situații în care se află.

Vor conștientiza și învață să controleze respirația și fluxul de aer utilizat în vorbire.

În urma cursurilor de teatru pentru copii, adolescenți si adulti vei căpăta încredere în propriile forțe, dezinvoltură în relațiile interumane, reacții spontane, te vei încarcă cu energie pozitivă, vei deveni mai adaptabil, vei controla emoțiile, corpul, gândurile, vei fi mai prezent în diverse ipostaze, îți vei largi orizontul cultural, îți vei dezvoltă intuiția, îți vei antrena flexibilitatea, vei deveni punctual.

Iată câteva lucruri pe care le vom descoperi împreună:

Cursurile sunt structurate în 3 module a câte 3 luni fiecare, gândite gradual. Din septembrie până în iunie. Ultimul modul îl dedicăm punerii în scena a unui spectacol pe baza unui scenariu personalizat, cu personaje, decor, costume si toate ingredientele regasite într-un spectacol de teatru. Spectacolul va avea loc la o dată stabilită de comun acord, pe scenă.

Durata unui curs este de 2 ore.

dezvoltare personala prin teatru
dezvoltare prin teatru pentru copii

Cu cine?

Trainer:
Vlad Vîlciu – actor

Unde?

Cursurile se vor desfășura la Clinica Alegria - Strada Intrarea Gilaului 5, sector 4, București

Când?

Copii: Marți 16:00-18:00 Adolescenți: Joi 15:00-17:00 Adulți: Joi - 18:00-20:00

Cât?

Abonament lunar
600 lei

*Taxa se achită integral la primul curs. Plata se poate face atât fizic, cât și prin transfer bancar.

Te așteptăm la Clinica Alegria

Sună acum pentru mai multe detalii

Dacă ai nevoie de informații suplimentare sau vrei să faci o programare, te invităm să ne contactezi telefonic. Îți vom răspunde cu drag la toate întrebările tale.

psihoterapie copii, psihoterapie adolescenti, clinica alegria