Logopedie prin joaca

Limbajul constituie unul din aspectele esentiale ale dezvoltarii copilului. In procesul de insusire a acestuia, pot aparea mici probleme

Grup de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti

A fi parte dintr-un grup terapeutic scoate la suprafață tipare de gândire și comportament, conducând în timp la cunoaștere de sine și autoînțelegere, la construirea unor relații autentice, fără bariere, cu ceilalți.

Atelier “Mindfulness pentru starea de bine”

Conceptul de mindfulness a devenit foarte cunoscut in ultimii ani, iar practicarea tehnicilor care deriva de aici s-au extins in multiple domenii

Cercul Sigurantei-program ce dezvolta relatia parinte-copil

Se spune ca ,,meseria’’ de parinte este cea mai grea meserie din lume! Pornim in viata noastra de parinte cu cele mai bune intentii si dorinte pentru copiii nostri,dar ce facem atunci cand nu gasim solutii, cand ne simtim blocati si nu avem idee cum sa depasim problemele aparute in relatia cu copiii?

Grup dezvoltare personala pentru adulti

Grupurile de dezvoltare personala se adreseaza in primul rand persoanelor care vor sa isi optimizeze propriile comportamente, obiceiuri, etc…

Grup de socializare pentru copiii cu tulburari de dezvoltare

Fii alaturi de noi la cele mai interesante activitati creative pentru copilul tau. Rezerva un loc chiar azi!

Ateliere dezvoltare personala prin teatru

Grupurile de dezvoltare personala prin tehnici actoricesti se adreseaza persoanelor care doresc sa descopere culisele meseriei de actor, celor care vor sa se cunoasca mai bine, sa socializeze si sa se distreze.

MamaBebe -Dezvoltarea bebeluşului – dezvoltarea mea

Pentru bebe, primele luni de viaţă extrauterină sunt marcate de o învăţare accelerată, bazată pe explorarea treptată a lumii înconjurătoare prin senzaţii şi mişcare.

Grup dans-terapeutic

Îţi propunem o metodă inovativă de lucru cu corpul care să te ajute să afli noutăţi despre tine şi să te sprijine în atingerea obiectivelor tale de terapie şi dezvoltare personală, pornind de la felul în care te mişti.